Efteruddannelse.dk

Hjælp til Efteruddannelse.dk

Efteruddannelse.dk

Efteruddannelse.dk og VEU-godtgørelse virker uoverskueligt for mange, der skal til at søge refusion i forbindelse med AMU-kurser.
Du er måske kommet til nem-HR´s side, da du netop selv skal til at gå i gang med tilmelding til et kursus eller ansøgning om VEU-godtgørelse efter kursets afslutning.

Hos nem-HR tilbyder vi at klare tilmeldingen til kurset og/eller ansøgningen om VEU-godtgørelse for dig, så du ikke længere behøver bruge hverken tid eller ressourcer på dette område.

Vi tilmelder dig og henter din refusion hjem til en meget lav pris fra kr. 175,- til kr. 350,- pr. ansøgning. Og du afregnes kun for forbrug. Hos nem-HR er der ingen binding, ingen abonnement, ingen opstartspris og ingen skjulte udgifter.

Vi tilbyder også hjælp til bestilling, installation og opsætning af NemID medarbejdersignatur, hvis du ikke allerede har dette. Dette gør vi for kun kr. 350,-.

Har dette din interesse, behøver du aldrig tænke på www.efteruddannelse.dk eller VEU-ansøgninger længere. Ej heller om du har tid og overskud til det inden for de aktuelle deadlines.

Kontakt os allerede i dag og hør mere om vores usammenlignelige service.

Du kan udfylde formularen herunder og vi kontakter dig inden for kort tid, til en uforpligtende snak om hvor let det kan være for dig, når vi henter din VEU-godtgørelse til dig.

Navn: *

Firmanavn: *

Cvr: *

E-mail: *

Telefon: *