fbpx

Automatisk refusion

Automatisk refusion

Ring 31 155 155

Få hurtig rådgivning

Trolle Gems: Uden jer havde jeg ikke fået alle mine sygedagpenge!

Opstillede smykker og ædelstene fra Trolle Gems, der anbefaler Nem-HR
Natascha Trolle driver virksomheden Trolle Gems, der sælger ædelsten. I en Kundecase fortæller hun, at hun aldrig havde fået sine sygedagpenge uden Nem-HR.

Del dette indlæg

Kundecase: Trolle Gems

Natascha Trolle står i spidsen for TrolleGems – en lille familieejet virksomhed, der sælger ædelstene i alle afskygninger.

Natascha blev uddannet gemmolog i 2010, har undervist på adskillige skoler rundt omkring i landet og er – kort fortalt – uundværlig i den lille forretning.

Men selvom man tager samtlige forholdsregler, så kan det ikke undgås at rage en sygdom til sig indimellem. Især ikke når der er en enormt smitsom Corona-virus i omløb. Og når man som selvstændig ikke kan udbetale løn til sig selv, hvis der ingen indkomst er den pågældende måned, skal der søges sygedagpenge.

Men det er ikke altid ligetil. Især ikke hvis man i forvejen er enormt underdrejet af sygdom. Og det var netop den situation, Natascha befandt sig i.

Jeg oplevede, at jeg blev kørt rundt i systemet, da jeg skulle ansøge om sygedagpenge. Jeg følte virkelig, at jeg var midt i en jungle. Det var så besværligt og enormt angstprovokerende, at jeg kunne risikere ikke at få sygedagpenge, når jeg nu lå så syg med Covid-19”, fortæller hun.

Natascha Trolle fortæller i en kundecase, hvor dan Nem-HR har hjulpet Trolle Gems

Den komplicerede ansøgningsproces var faktisk også ved at koste Natascha retten til en hel måneds sygedagpenge.

Selvom en medarbejder fra kommunen telefonisk havde bekræftet hendes henvendelse og ansøgning i december, kunne de en måned senere alligevel ikke finde den i systemet, da hun forhørte sig om hvorfor, at der ikke var sket noget. Det var heldigvis også på det her tidspunkt, at hun tilfældigt fandt Nem-HR.

“Jeg prøvede jo at finde ud af den her jungle ved at google en masse rundt på nettet, og det var så også her, at jeg tilfældigt fandt det her nummer til nogle, der hed Nem-HR. Så jeg ringede bare op! Og det var først dér, at jeg forstod, at I er en privat virksomhed, der lever af at hjælpe selvstændige som mig med at få retmæssig refusion fra det offentlige.”

Natascha fik fat i medarbejderen Merete, som straks gik igang med at hjælpe hende med hendes udfordring.

“Det var simpelthen en lettelse uden lige! Jeg har også sagt mange gange til Merete, at jeg er så taknemmelig for deres hjælp. Og jeg føler mig også sikker på, at hvis jeg ikke havde fået hjælp fra Merete, så ville jeg ikke have fået mine sygedagpenge fra min første sygedag”, siger hun.

Det var især fleksibiliteten og effektiviteten, som Natascha satte pris på.

“Det har bare været rigtig positivt. Der bliver taget hånd om min sag, når jeg ringer – jeg skal ikke sidde i kø med 13 mennesker foran og vente. Merete tog affære med det samme, for som hun sagde “Det kan jeg godt nå inden klokken 12!” – hun havde endda styr på, hvornår de forskellige instanser havde åbent og lukket! Det har bare været enormt fleksibelt og effektivt”, fortæller hun.

Hvis du spørger Natascha, er prisen for Meretes hjælp en lille pris sammenlignet med den store hovedpine, hun nu har undgået.

“Jeg synes helt klart, at Nem-HR er pengene værd. De sikrede mig jo en hel måneds sygedagpenge!”

Og hun har også allerede anbefalet Nem-HR til en veninde.

Jeg vil til enhver tid anbefale jer videre til andre. Jeg har også allerede gjort det til min veninde, der også er selvstændig og lå syg med Covid-19”, afslutter hun.

Modtag vores nyhedsbrev

Lad os holde dig opdateret med de vigtige detaljer.

Nysgerrig på mere?

Kan Nem-HR hjælpe din virksomhed?

Vi glæder os til at høre fra dig.

Møde mellem seks mennesker, en virksomhed har kontaktet Nem-HR