fbpx

Automatisk refusion

Automatisk refusion

Ring 31 155 155

Få hurtig rådgivning

Fleksjob & Nem-HR

En grafik, der viser en aftale om NemRefusion bliver underskrevet
Fleksjobberen Jannie fortæller om at finde glæde i et arbejde, der er tilpasset hendes muligheder. Nem-HR hjælper virksomheder med fleksjobrefusion.

Del dette indlæg

I dag er det Jannies fødselsdag, hurra, hurra, hurra…

Jannie – en fantastisk fleksjobber

Nu 60-årige Jannie har tårer i øjnene, da hun fortæller om, hvordan alle hendes kolleger tog imod hende på hendes store dag. Den dag hun fyldte 60 år – en dag i december 2019..

Jannies historie er præget af lange sygdomsforløb, forskellige ansættelser og en kasten frem og tilbage i det danske system – mens hun har kæmpet med en stress-sygemelding.

Et halvt år inde i 2019 vender lykken og heldet for Jannie. Hun får en ansættelse i fleksjob i et marketingbureau, hvor hun lige nøjagtig kan komme de timer om dagen, som kroppen og hovedet tillader.

Slidgigt og sorg

Jannie har fleksjob og fremviser en kage i forbindelse med sin fødselsdag

Jannie har altid været en “hard-worker”. På arbejdsmarkedet siden sin 16-års fødselsdag, udlært i herretøjsbutik – nytårsaften i 1979, efterfølgende betroet medarbejder i Deres og Daells Varehus, 10 år i Irma og som det sidste – mange år i catering-branchen, hvor det daglige arbejde bestod af tunge løft og generelt fysisk, hårdt arbejde.
I 2016 sagde Jannies krop stop og hun fik konstateret slidgigt. Oven i hatten skulle hun på samme tid igennem en svær sorgproces efter tabet af flere familiemedlemmer.
Trods voldsomme gigtsmerter og depression skulle der gå 2 år før hun blev godkendt til fleksjob og herfra begyndte den svære jagt på et fleksjob, for som Jannie siger:

“Fleksjob hænger virkelig ikke på træerne!”

Efter 3 år med daglige og svære afvisninger fra et utal af virksomheder, vender lykken for Jannie. Hun får tilbudt et fleksjob i et marketingbureau. Et job som er på 1 time dagligt – lige nøjagtigt, hvad Jannie kan klare.

Kram og kaffe

Hver dag møder Jannie ind kl. 11.45 til 12.30. I den korte, men effektive tid, har hun ansvar for bureauets køkken og oprydning efter den daglige frokost. På trods af den korte tid hun har været i virksomheden har hun allerede positioneret sig som alle kollegernes madmor, som forkæler med kram og kaffe.

Og det hele kulminerede på hendes fødselsdag, hvor bureauets 30 ansatte stod klar med flag, gaver og fødselsdagssang, da hun uvidende mødte ind på jobbet.

“Uden fleksjobbet var jeg gået ind i mig selv…”

Når man møder Jannie og mærker hendes varme og livlighed, så er det svært at forestille sig, at hun nogensinde kunne knække, men det er alligevel lige præcis det, der ville være sket, hvis ikke hun havde fået dette fleksjob.

“Uden det her fleksjob, ville jeg være gået ind i mig selv og givet op på at have et godt, lykkeligt og aktivt liv. Jeg var sunket helt ned i ked-af-det-heden og det dårlige humør. Det har reddet mig, at jeg igen har noget at stå op til. Jeg føler nu, at nogen har brug for mig. Og det giver mit liv mening – igen…”

Virksomhedens ansvar!

Det er altid dejligt med glade succeshistorier for mennesker som har haft svære vilkår. For at fortællinger som denne kan blive en succes hele vejen rundt – så er det også utroligt vigtigt, at den enkelte virksomhed tager korrekt hånd om refusionen og samarbejdet med kommunen.

Og vi ved det godt…

Det kan være en stor byrde og tidsrøver at søge om fleksjobrefusion. Gør du det rigtigt? Gør du det i tide? Har du helt styr på alle dine rettigheder?

Der er mange bolde i luften som skal jongleres, gribes og kastes rundt, når man har en virksomhed og før du får set dig om, så er ansøgningsfristen overskredet og din refusion går tabt.

Hos Nem-HR søger vi fleksjobrefusionen for dig – uanset om din medarbejder er fleksjobber på ny eller gammel ordning. Hos os er du virkelig i trygge hænder, og kan bruge din dyrebare tid og vigtige kræfter på din virksomhed og dine medarbejdere i stedet.

Klarer det hele!

Vi, i Nem-HR, vil gerne være med til at gøre en forskel – både for fleksjobbere og virksomheder. Vi klarer derfor al din kontakt til de offentlige instanser – om det så er fleksjobrefusion, løntilskud eller noget helt tredje som kræver administrativ indsats i forhold til det offentlige. Så lad det ikke være det administrative bøvl være det, som holder dig tilbage med at ansætte fleksjobbere. Lad Nem-HR klare den – og tænk, hvis du kan være med til at gøre en kæmpe forskel for flere ildsjæle som Jannie…

Er du interesseret i at vide mere om fleksjob og løntilskud?

Modtag vores nyhedsbrev

Lad os holde dig opdateret med de vigtige detaljer.

Nysgerrig på mere?

Support

Guide: Forbind Planday til Nem-HR

Bruger din virksomhed Planday? Sådan forbinder du de to systemer, så vi modtager fraværsdata automatisk.

Kan Nem-HR hjælpe din virksomhed?

Vi glæder os til at høre fra dig.

Møde mellem seks mennesker, en virksomhed har kontaktet Nem-HR