fbpx

Automatisk refusion

Automatisk refusion

Ring 31 155 155

Få hurtig rådgivning

Barselsdagpenge

Nem-HR automatiserer din virksomheds kontakt til det offentlige og sørger for, at du modtager dine barselsdagpenge.

Få barselsdagpenge hurtigt og effektivt

At vente barn er en smuk og unik oplevelse. Vi mener, at alle kvinder fortjener en ukompliceret graviditet og barselsperiode. Er du selvstændig og skal på barsel, eller har du en medarbejder, som skal på barsel, kan vi hjælpe dig.

Det kan være uoverskueligt at sætte sig ind i regler og deadlines hos det offentlige, når du skal søge barselsdagpenge. Vi klarer hele dit barselsforløb og garanterer dig din barselsrefusion og barselsdagpenge for hele fraværsperioden. Vi sparer dig derfor for unødig stress og bekymring i en tid, hvor du eller din medarbejder skal holde fokus andre steder.

Når du bruger Nem-HR, slipper du for NemRefusion og skal ikke bekymre dig om kontakten til kommuner, foreninger, barselsforsikringer og eller fonde. Hos os er du i trygge hænder og er sikret de barselsdagpenge eller den refusion, du har krav på.

 

Det hele kører automatisk

Med Nem-HR kan du modtage dine barselsdagpenge og refusion helt automatisk, og du skal ikke foretage dig noget. Vi registrerer alle nødvendige data i starten af barselsforløbet og kan også hjælpe dig, hvis der skulle opstå sygdom under graviditeten.

NemRefusion & Virk

Det kan være kompliceret og som oftest en meget tidskrævende proces at søge i NemRefusion. Hos Nem-HR kan vi håndtere vi al din kontakt til det offentlige og sørger for hele dit refusionsforløb.

Læs mere

Sygedagpenge

Nem-HR er eksperter i sygedagpenge og systemerne i det offentlige, så du ikke behøver være det. Vi klarer al din kontakt til det offentlige med vores unikke og automatiserede løsning.

Læs mere

Forsikring

Har du brug for at være forsikret fra 1. eller 3. fraværsdag, og med hvilken sats skal du forsikres? Nem-HR rådgiver dig og finde den bedste løsning, der passer perfekt til din virksomhed.

Læs mere
Afspil video om Salon Halo fortæller om fordelene ved Nem-HR

Det siger kunderne om Nem-HR

Allerede nogle måneder før var alle papirer klargjort og alt var klaret, så jeg kunne gå på barsel uden stress.

Hvordan kan Nem-HR hjælpe dig?

Ånd lettet op og kontakt Nem-HR – så modtager du din refusion automatisk fremover.

Vi sørger nemlig for alt det praktiske forbundet med at søge barselsrefusion eller barselsdagpenge.

Som arbejdsgiver er du forpligtet til at indberette i NemRefusion hos Virk. Det kan du nemt og hurtigt gøre via Nem-HR’s onlineformular.

Line Duncan

Er din specialist i barselssager

Har du spørgsmål, eller andet vi skal tage stilling til, kan du med fordel skrive til os via kontaktformularen eller ringe til os på telefon 31 155 155.

Vi ser frem til at tage imod din henvendelse!

Med venlig hilsen

Team Nem-HR

V2_2022_Line

Skal vi sikre dig den barselsrefusion eller de barselsdagpenge du er berettiget til?

En grafik der viser seks arme, med hænder der holder på spørgsmålstegn

Har du spørgsmål?

For at kunne modtage dagpenge under barsel skal du opfylde en række betingelser, som det offentlige har opsat. Som selvstændig skal du fx inden for de seneste 12 måneder have arbejdet mindst 18,5 timer om ugen i mindst 6 måneder, og der skal være overskud i din virksomhed.

Hvis du er ansat i dit eget A/S eller ApS og får udbetalt løn, er du i det offentliges øjne rent faktisk lønmodtager og ikke selvstændig. Det er forhold, der er vigtige at have styr på, og der kan vi selvfølgelig hjælpe dig.

Du kan læse mere om barselsreglerne i vores videncenter og du er også velkommen til at kontakte os for at få eksperthjælp.

Med Nem-HR overlader du hele dit barselsforløb til vores erfarne eksperter, og vi kan derfor garantere, at du vil modtage dine barselsdagpenge. Det eneste du skal have styr på, er din terminsdato. Vi spørger ind til dine lønforhold, om du er dækket af en overenskomst m.m. På baggrund af disse informationer rådgiver vi dig om barselsforløbet og dine muligheder. Vi har styr på den gældende lovgivning, og vi sørger for at indberette barslen til det offentlige, så du er sikret din barselsrefusion.

Kontakt os i dag for høre, hvordan vi gøre din barsel rolig og overskuelig.

Du kan også bruge barselsudregneren på Borger.dk til at planlægge din orlov.