fbpx

Automatisk refusion

Automatisk refusion

Ring 31 155 155

Få hurtig rådgivning

Inkasso Service

Slip for at bekymre dig om ubetalte fakturaer.
Få Inkasso Service gennem Nem-HR til en favorabel pris.

Effektiv inkasso

Collectia Plus abonnement for Nem-HR kunder

Har du kunder som ikke betaler deres faktura rettidigt, og vil du gerne spare tiden på selv at rykke for betaling. Så overlad trygt processen til Collectia, som Nem-HR har et samarbejde med.

Du får adgang til billige kreditopslag, rykker og inkassoservice, retslig behandling og support.

66% rabat på abonnement som giver:

Hvordan fungerer det?

Efter abonnementet er tegnet, foregår det på denne måde: Ingen penge til dig – Ingen penge til Collectia. Collectia lever af de omkostninger, gebyrer og renter din kunde pålægges og får derfor først betaling, når de henter dine penge hjem.

Sådan undgår du økonomiske tab

Lav et hurtigt kreditopslag på din kunde i Debitorlisten gennem Qatchr, inden du indgår samarbejde og få oplyst, om kunden allerede er registreret som dårlig betaler – på den måde undgår du økonomiske tab og inkassosager. Qatchr kan tilvælges på samarbejdsaftalen, og du får rabat som medlem af Nem-HR.

Har du brug for en uforpligtende snak til priser, proces eller andet – så ring til Collectia på 77 30 14 80.

Vælger du enten vores Professionel-HR eller Enterprise-HR abonnement, får du helt automatisk dit Collectia Plus abonnement til 1/3-del af prisen og sparer derved 166,- pr. måned.

LÆS MERE OM COLLECTIA HER

Barsel

Få ro på hele barselsperioden. Lad Nem-HR håndtere jeres barselsrefusion fra start til slut. Vi holder styr på regler og deadlines, så I ikke behøver at bekymre jer om det adminsitrative.

Læs mere

NemRefusion & Virk

Det kan være kompliceret og som oftest en meget tidskrævende proces at søge i NemRefusion. Hos Nem-HR kan vi håndtere vi al din kontakt til det offentlige og sørger for hele dit refusionsforløb.

Læs mere

Sygedagpenge

Nem-HR er eksperter i sygedagpenge og systemerne i det offentlige, så du ikke behøver være det. Vi klarer al din kontakt til det offentlige med vores unikke og automatiserede løsning.

Læs mere

Collectia er en kombineret IT og inkassovirksomhed med speciale i inddrivelse.

Collectia hjælper alt fra små enkeltmandsvirksomheder til store virksomheder og koncerner med rykker og inddrivelsesproces. De var first movers i branchen i arbejdet med big data og kunstig intelligens. Det betyder, at de ved hjælp af digitale værktøjer, hvoraf flere er udviklet in-house, effektiviserer inddrivelsesprocessen. Dette er med til at forbedre kundeoplevelsen for både dig og dine kunder.

Få inkassoabonnement til 1/3-del af prisen

Thomas Falther

Er din specialist i inkassosager

Har du spørgsmål, eller andet vi skal tage stilling til, kan du med fordel skrive til os via kontaktformularen eller ringe til os på telefon 31 155 155.

Vi ser frem til at tage imod din henvendelse!

Med venlig hilsen

Team Nem-HR

V2_2022_Thomas