fbpx

Automatisk refusion

Automatisk refusion

Ring 31 155 155

Få hurtig rådgivning

VEU-godtgørelse

Få hjælp til automatisk refusion af VEU-godtgørelser. Nem-HR Lad Nem-HR holde styr på alle de vigtige detaljer.

Få hjælp til VEU-godtgørelse i forbindelse med AMU-kurser

Hos Nem-HR frigiver vi dig tid til dit arbejde, mens vi klarer tilmelding til kurser og/eller ansøgning om VEU-godtgørelse for dig.

Vi ved at VoksenUddannelse.dk og VEU-godtgørelse kan virke uoverskueligt, når du som selvstændig eller arbejdsgiver skal søge refusion i forbindelse med AMU-kurser. Når du bruger Nem-HR, bliver du tilmeldt og modtager din refusion automatisk, og det eneste du behøver at fokusere på, er deltagelsen på kurset.

Vi klarer al din kontakt til de offentlige instanser, samt skaber struktur for dine rutiner med de offentlige systemer

På denne måde kan vi garantere:

Vi anser god kundeservice for en dyd. Vi yder dagligt gratis rådgivning til vores kunder og besvarer 95 procent af vores opkald indenfor 30 sekunder.

Barsel

Få ro på hele barselsperioden. Lad Nem-HR håndtere jeres barselsrefusion fra start til slut. Vi holder styr på regler og deadlines, så I ikke behøver at bekymre jer om det adminsitrative.

Læs mere

NemRefusion & Virk

Det kan være kompliceret og som oftest en meget tidskrævende proces at søge i NemRefusion. Hos Nem-HR kan vi håndtere vi al din kontakt til det offentlige og sørger for hele dit refusionsforløb.

Læs mere

Sygedagpenge

Nem-HR er eksperter i sygedagpenge og systemerne i det offentlige, så du ikke behøver være det. Vi klarer al din kontakt til det offentlige med vores unikke og automatiserede løsning.

Læs mere

Vi hjælper også med at søge refusion via din kompetencefond

Hvis du betaler til én af de mange kompetencefonde, kan du få forhøjet refusion i forbindelse med deltagelse på forskellige kurser. Det kan være svært at finde ud af, hvad du har krav på, samt hvordan du får søgt den ekstra refusion i forbindelse med det afholdte kursus.

Hos Nem-HR får du refusionen udbetalt, uden selv at skulle bruge tid og energi på at søge.

Indberet og få din VEU-godtgørelse nu!

Du kan nemt og hurtigt kontakte os via vores kontaktformular, via mail eller på telefon. Du er også velkommen til at kontakte os til en uforpligtende snak om, hvor let det vil være for dig, når vi henter din VEU-godtgørelse.

Modtag VEU-godtgørelse automatisk

Line Duncan

Er din specialist i VEU-godtgørelse

Har du spørgsmål, eller andet vi skal tage stilling til, kan du med fordel skrive til os via kontaktformularen eller ringe til os på telefon 31 155 155.

Vi ser frem til at tage imod din henvendelse!

Med venlig hilsen

Team Nem-HR

V2_2022_Line