fbpx

Automatisk refusion

Automatisk refusion

Ring 31 155 155

Få hurtig rådgivning

Om Nem-HR

Vi har mere end 18 års erfaring med håndtering og administration af offentlige ydelser

Vores spidskompetence er at afhjælpe din virksomhed eller dig som selvstændig, så du slipper for NemRefusion og andre offentlige platforme.

Vi er en passioneret gruppe medarbejdere, som altid sidder klar ved telefonen, så vi sikrer dig din refusion hurtigt, og samtidig frigiver dig tid til dine arbejdsopgaver.

Hos os er ingen opgave hverken for lille eller for stor.

Nem-HR administrerer dine offentlige ydelser, så du har tid til at passe din virksomhed!

Vores vision er at være den bedste og mest effektive virksomhed i Danmark som på topprofessionel vis formår, at bringe administration af offentlige ydelser ind i det 21. århundrede.

Vores mission er gennem usammenlignelig service og software at forbedre arbejdsgange og administration af dagpengerefusion, VEU-godtgørelse og Arbejdsgivernes Uddannelsesbidrag (AUB) hos små til store danske virksomheder.

Barsel

Få ro på hele barselsperioden. Lad Nem-HR håndtere jeres barselsrefusion fra start til slut. Vi holder styr på regler og deadlines, så I ikke behøver at bekymre jer om det adminsitrative.

Læs mere

NemRefusion & Virk

Det kan være kompliceret og som oftest en meget tidskrævende proces at søge i NemRefusion. Hos Nem-HR kan vi håndtere vi al din kontakt til det offentlige og sørger for hele dit refusionsforløb.

Læs mere

Sygedagpenge

Nem-HR er eksperter i sygedagpenge og systemerne i det offentlige, så du ikke behøver være det. Vi klarer al din kontakt til det offentlige med vores unikke og automatiserede løsning.

Læs mere
Kontakt m besked 2
Sending

Hvordan kan Nem-HR hjælpe dig?

Som arbejdsgiver er du forpligtet til at indberette i NemRefusion hos Virk. Det kan du nu nemt og hurtigt slippe for via vores kontaktformular, via vores mailservice eller på telefon, præcis som du finder lettest.

Vi er specialiseret i at afhjælpe virksomheder med at få struktur over deres offentlige ydelser og vi bestræber os på:

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller andet vi skal tage stilling til, kan du med fordel skrive til os via kontaktformularen eller ringe til os på telefon 31 155 155.

Vi ser frem til at tage imod din henvendelse!

Med venlig hilsen
Martin Rasmussen, CEO

V2_2022_Martin