fbpx

Automatisk refusion

Automatisk refusion

Ring 31 155 155

Få hurtig rådgivning

Fleksjob og løntilskud

Skal du søge løntilskud for en medarbejder, eller har virksomheden medarbejdere i fleksjob? Lad Nem-HR holde styr på alle de vigtige detaljer.

Hos Nem-HR kan vi gøre det langt nemmere for dig, når du skal søge løntilskud eller har en medarbejder i fleksjob.

Fleksjob

Når du som virksomhed har en medarbejder ansat i fleksjob og skal søge fleksjobrefusion, kan det sommetider være en byrde og ikke mindst administrativt stjæle for meget tid fra dig i den daglige drift af din virksomhed. Men hvis du ikke får søgt refusion til fleksjob korrekt og rettidigt, kan den gå tabt.

Løntilskud

At søge refusion i forbindelse med en medarbejder i løntilskud kan være kompliceret og tidskrævende. Vi frigiver dig tid til dine vigtigere arbejdsopgaver, når vi varetager det tunge administrative arbejde forbundet med at søge refusion. For fremtiden sætter vi også struktur for dine rutiner med de offentlige systemer, så du er sikret at din løntilskud bliver søgt rettidigt.

Barsel

Få ro på hele barselsperioden. Lad Nem-HR håndtere jeres barselsrefusion fra start til slut. Vi holder styr på regler og deadlines, så I ikke behøver at bekymre jer om det adminsitrative.

Læs mere

NemRefusion & Virk

Det kan være kompliceret og som oftest en meget tidskrævende proces at søge i NemRefusion. Hos Nem-HR kan vi håndtere vi al din kontakt til det offentlige og sørger for hele dit refusionsforløb.

Læs mere

Sygedagpenge

Nem-HR er eksperter i sygedagpenge og systemerne i det offentlige, så du ikke behøver være det. Vi klarer al din kontakt til det offentlige med vores unikke og automatiserede løsning.

Læs mere

Søg løntilskud eller fleksjobrefusion hos os og få dine penge nu!

Fleksjobrefusion

Hos Nem-HR kan vi søge fleksjobrefusion eller refusion ved sygdom på dine vegne, uanset om din medarbejder er fleksjobber på ny eller gammel ordning. Vi klarer al din kontakt til de offentlige instanser og indhenter din fleksjobrefusion, mens du kan have fokus på virksomheden og dét, du er god til.

Refusion af løntilskud

Med vores mere end 17 års erfaring inden for offentlige ydelser er vi din foretrukne samarbejdspartner, når det drejer sig om løntilskud og refusion.

Vi skal blot modtage en lønseddel for at kunne søge refusionen, og så giver vi garanti for at løntilskuddet hurtigst muligt lander på din virksomheds NemKonto.

Har du akut brug for hjælp til fleksjob og løntilskud?

Thomas Falther

Er din specialist i fleksjob og løntilskud

Har du spørgsmål, eller andet vi skal tage stilling til, kan du med fordel skrive til os via kontaktformularen eller ringe til os på telefon 31 155 155.

Vi ser frem til at tage imod din henvendelse!

Med venlig hilsen

Team Nem-HR

V2_2022_Thomas