fbpx

Automatisk refusion

Automatisk refusion

Ring 31 155 155

Få hurtig rådgivning

AUB – Elevrefusion

Slip for at bekymre dig om virksomhedens elevrefusioner.
Lad Nem-HR holde styr på alle de vigtige detaljer.

Nem-HR sikrer dig din elevrefusion fra AUB via Virk.dk

Hos Nem-HR sikrer vi dig elevrefusion fra AUB via Virk.dk automatisk, og vi kan hjælpe dig allerede i dag!

Nem-HR sikrer dig din elevrefusion

Din virksomhed er berettiget til elevrefusion, hvis du har en lærling, som har været på skole eller som er ansat på en aftale med bonusordning. Vi garanterer, at vi kan spare dig tid og penge, så du ikke behøver at bruge ressourcer på at få den elevrefusion, din virksomhed har krav på.

Få en pålidelig samarbejdspartner i Nem-HR og bliv befriet for at skulle sidde i kø hos AUB og andre offentlige instanser. Vi kan overtage al din kommunikation til det offentlige, og vi tilbyder løbende opfølgning af hele lærlingeforløbet – også vedrørende din lærlings skoleophold og bonusordning. På denne måde sikrer vi dig, at du modtager din refusion rettidigt, uden selv at skulle tilsidesætte dit arbejde i processen.

Du skal ikke foretage dig noget, mens din lærling er væk. Hos Nem-HR sørger vi for at søge elevrefusionen for dig, så snart det er muligt.

Barsel

Få ro på hele barselsperioden. Lad Nem-HR håndtere jeres barselsrefusion fra start til slut. Vi holder styr på regler og deadlines, så I ikke behøver at bekymre jer om det adminsitrative.

Læs mere

NemRefusion & Virk

Det kan være kompliceret og som oftest en meget tidskrævende proces at søge i NemRefusion. Hos Nem-HR kan vi håndtere vi al din kontakt til det offentlige og sørger for hele dit refusionsforløb.

Læs mere

Sygedagpenge

Nem-HR er eksperter i sygedagpenge og systemerne i det offentlige, så du ikke behøver være det. Vi klarer al din kontakt til det offentlige med vores unikke og automatiserede løsning.

Læs mere

Professionel service og gratis rådgivning

Vi tilbyder altid gratis rådgivning til vores kunder og besvarer 95 procent af vores opkald indenfor 30 sekunder.

Vi ved at det kan være kompliceret og som oftest tidskrævende, at søge elevrefusion fra AUB via Virk.dk. Vi giver dig sikkerhed for:

Modtag dine elevrefusioner helt automatisk med Nem-HR

Thomas Falther

Er din specialist i elevrefusioner

Har du spørgsmål, eller andet vi skal tage stilling til, kan du med fordel skrive til os via kontaktformularen eller ringe til os på telefon 31 155 155.

Vi ser frem til at tage imod din henvendelse!

Med venlig hilsen

Team Nem-HR

V2_2022_Thomas