fbpx

Automatisk refusion

Automatisk refusion

Ring 31 155 155

Få hurtig rådgivning

MinRefusion

Hold styr på dine medarbejdere og alle HR-opgaver med MinRefusion fra Nem-HR.

MinRefusion: Din virksomheds komplette HR-center

Overblik, statistik og dokumenter vedr. medarbejdere og fravær – altid ved hånden

HR er kernen i samtlige virksomheder – især hvis man har ansatte. Det er derfor afgørende, at man har en overskuelig struktur for, hvordan man gemmer og opbevarer de værdifulde dokumenter, der knytter sig til virksomhedens HR-opgaver. Men da opgaverne ofte spænder både vidt og bredt, kan man hurtigt opleve rod i sine dokumenter. Det har vi en løsning på. Og den løsning kalder vi MinRefusion.

Slip for at bruge for meget tid på administrationsopgaver

Bruger du (for) lang tid på administrationen af dine ansatte i din virksomhed? Er din computer ved at drukne i vigtige HR-dokumenter såsom overblik over sygdom, barsel, fravær, MU-samtaler, advarsler, opsigelser og ansættelseskontrakter?

Så har vi udviklet et HR-værktøj, der vil gøre dine HR-opgaver nemmere, mere overskuelige og mindre tidskrævende.

MinRefusion er din nye bedste ven, når du skal håndtere administrationen af dine ansatte. Du kan nemt tilgå værktøjet via din mobil eller din computer uden at skulle downloade den først. Og så følger den selvfølgelig alle reglerne for datasikkerhed ved at gemme din data forsvarligt i skyen.

Kontakt m besked
Sending

Barsel

Få ro på hele barselsperioden. Lad Nem-HR håndtere jeres barselsrefusion fra start til slut. Vi holder styr på regler og deadlines, så I ikke behøver at bekymre jer om det adminsitrative.

Læs mere

Sygedagpenge

Nem-HR er eksperter i sygedagpenge og systemerne i det offentlige, så du ikke behøver være det. Vi klarer al din kontakt til det offentlige med vores unikke og automatiserede løsning.

Læs mere

NemRefusion & Virk

Det kan være kompliceret og som oftest en meget tidskrævende proces at søge i NemRefusion. Hos Nem-HR kan vi håndtere vi al din kontakt til det offentlige og sørger for hele dit refusionsforløb.

Læs mere
MinRefusion viser Nem-HR aps

Det her kan MinRefusion bl.a. hjælpe dig med:

Men vi har faktisk ikke fortalt dig det bedste endnu:

MinRefusion er nemlig helt gratis for alle vores abonnenter at benytte. 

Hvis du ikke allerede er abonnent hos os, kan du herunder læse mere om, hvordan vi kan hjælpe dig.

Sådan tilgår du MinRefusion

Det tager ingen tid at komme i gang med dit nye HR-værktøj. Når du bliver abonnent hos os, får du tilsendt en velkomstmail med dine login-oplysninger. Hvis du trykker her, vil du blive sendt direkte hen til MinRefusion, hvor du kan logge ind med dine tilsendte oplysninger.

Slip for at bruge for meget tid på administrationsopgaver

Vores kunders mening er enormt vigtig for os. Da det er jer, der bruger MinRefusion til daglig, sidder I også inde med en stor viden omkring, hvordan brugeroplevelsen kan blive endnu bedre. Derfor er du også altid meget velkommen til at kontakte os med forbedringsforslag, som vi kan arbejde videre med.

På den måde sikrer vi nemlig et værktøj, der altid passer perfekt til dig og dit behov.

Login til MinRefusion.png

MinRefusion er en del af alle vores pakkeløsninger

Henrik Møller

Er din specialist i MinRefusion

Har du spørgsmål, eller andet vi skal tage stilling til, kan du med fordel skrive til os via kontaktformularen eller ringe til os på telefon 31 155 155.

Vi ser frem til at tage imod din henvendelse!

Med venlig hilsen

Team Nem-HR

V2_2022_Henrik