fbpx

Automatisk refusion

Automatisk refusion

Ring 31 155 155

Få hurtig rådgivning

NemRefusion og Virk

Nem-HR samarbejder med NemRefusion, Virk og Udbetaling Danmark. Vi kan derfor automatisere din virksomheds kontakt til det offentlige.

NemRefusion - Vi hjælper dig med administrationen

Vi ved at det kan være kompliceret og som oftest en meget tidskrævende proces at søge refusion. 

Hos Nem-HR klarer vi al din kontakt til det offentlige og skaber overskuelig struktur for dine rutiner med de offentlige systemer.

Vi giver dig sikkerhed for:

Barsel

Få ro på hele barselsperioden. Lad Nem-HR håndtere jeres barselsrefusion fra start til slut. Vi holder styr på regler og deadlines, så I ikke behøver at bekymre jer om det adminsitrative.

Læs mere

Sygedagpenge

Nem-HR er eksperter i sygedagpenge og systemerne i det offentlige, så du ikke behøver være det. Vi klarer al din kontakt til det offentlige med vores unikke og automatiserede løsning.

Læs mere

Forsikring

Har du brug for at være forsikret fra 1. eller 3. fraværsdag, og med hvilken sats skal du forsikres? Nem-HR rådgiver dig og finde den bedste løsning, der passer perfekt til din virksomhed.

Læs mere
Afspil video om Tømrer og Snedkerfirmaet Johansen fortæller om Nem-HR

Det siger kunderne om Nem-HR

Det gør ting nemmere, og jeg kan koncentrere mig om det, jeg skal koncentrere mig om. Og Ikke andet.

Hvordan kan Nem-HR hjælpe dig?

Som arbejdsgiver er du forpligtet til at indberette på Virk. Det kan du nu nemt og hurtigt slippe for via MinRefusion, hvor processen er automatiseret.

Vi kan besvare dine spørgsmål og søger din refusion allerede i dag. Få en tryg og pålidelig samarbejdspartner i Nem-HR, og slip for at sidde i kø hos din kommune eller andre offentlige instanser.

Vi garanterer, at vi kan spare dig tid og penge, så du kan fokusere på driften af din virksomhed.

Se priser og fordele her.

Merete Maigaard

Er din specialist i NemRefusion og Virk

Har du spørgsmål, eller andet vi skal tage stilling til, kan du med fordel skrive til os via kontaktformularen eller ringe til os på telefon 31 155 155.

Vi ser frem til at tage imod din henvendelse!

Med venlig hilsen

Team Nem-HR

V2_2022_Merete

Slip for at administrere refusioner med Nem-HR

En grafik der viser seks arme, med hænder der holder på spørgsmålstegn

Har du spørgsmål?

Har du en virksomhed, eller er du selvstændig, har du mulighed for at søge refusion af fx sygedagpenge og barselsdagpenge. Dette gøres gennem det offentlige system NemRefusion på Virk.dk. Når der indsendes en indberetning på fravær, vil Udbetaling Danmark indhente den nødvendige data til at bearbejde anmodningen om refusion.

Dette kan nogle gange være en vanskelig og besværlig proces – det hører vi ofte fra erhvervsdrivende. Nem-HR samarbejder med Udbetaling Danmark og kan som den eneste eksterne partner i Danmark indberette på vegne af andre virksomheder – vores kunder.

Nem-HR har 100% styr på alle systemer, processer og snirklede paragraffer. Derfor kan vi indberette fejlfrit, og vi garanterer at vores indberetninger sikrer virksomheden refusion.

Du kan læse mere her om det offentliges system for refusioner.

Virk drives af Erhvervsstyrelsen som en samlet digital platform til virksomheder, der skal i kontakt med det offentlige. På Virk kan din virksomhed benytte over 1000 forskellige former for selvbetjeningsmuligheder.

Du kan læse mere på Virk.dk

MinRefusion er Nem-HR’s portal til vores kunder. Her behøver din virksomhed ikke bruge tid på hverken Virk eller NemRefusion, og der er ikke behov for at hive MitID op af lommen. Du logger ind med din bruger og kan oprette fravær på dine ansatte nemt, hurtigt og fejlfrit.

Nem-HR behandler din virksomheds data og står for al kontakt med det offentlige. Vi sørger for at følge op på sygdomsforløb med kommunerne, så I slipper for at sidde i telefonkø.

Læs mere om MinRefusion her.