fbpx

Automatisk refusion

Automatisk refusion

Ring 31 155 155

Få hurtig rådgivning

VoksenUddannelse.dk

Få hjælp til kurser og voksenuddannelse. Nem-HR Lad Nem-HR holde styr på alle de vigtige detaljer.

Få hjælp til indberetning i VoksenUddannelse.dk

Find det rette kursus og modtag din refusion automatisk

I forbindelse med VoksenUddannelse.dk kan vi hos Nem-HR være dig behjælpelig med tilmelding til kurser og/eller ansøgning om VEU-godtgørelse efter kursets afslutning.

For at spare dig tid og ressourcer kan vi klare tilmeldingen til kurset og/eller ansøgningen om VEU-godtgørelse for dig, så du ikke længere behøver tage tid ud af kalenderen.

Hurtig og effektiv service vedrørende VoksenUddannelse.dk

Når du bruger Nem-HR sørger vi for, at du ikke skal foretage dig andet end at koncentrere dig om at deltage på kurset. Vi gør det nemt og overskueligt for dig og sørger for, at du får, hvad du er berettiget til.

Barsel

Få ro på hele barselsperioden. Lad Nem-HR håndtere jeres barselsrefusion fra start til slut. Vi holder styr på regler og deadlines, så I ikke behøver at bekymre jer om det adminsitrative.

Læs mere

NemRefusion & Virk

Det kan være kompliceret og som oftest en meget tidskrævende proces at søge i NemRefusion. Hos Nem-HR kan vi håndtere vi al din kontakt til det offentlige og sørger for hele dit refusionsforløb.

Læs mere

Sygedagpenge

Nem-HR er eksperter i sygedagpenge og systemerne i det offentlige, så du ikke behøver være det. Vi klarer al din kontakt til det offentlige med vores unikke og automatiserede løsning.

Læs mere

Vi hjælper også med at søge refusion via din kompetencefond

Hvis du betaler til én af de mange kompetencefonde, kan du få forhøjet refusion i forbindelse med deltagelse på forskellige kurser. Det kan være svært at finde ud af, hvad du har krav på, samt hvordan du får søgt den ekstra refusion i forbindelse med det afholdte kursus.

Hos Nem-HR får du refusionen udbetalt, uden selv at skulle bruge tid og energi på at søge.

Modtag VEU-godtgørelse fra VoksenUddannelse.dk automatisk

Line Duncan

Er din specialist i VoksenUddannelse.dk

Har du spørgsmål, eller andet vi skal tage stilling til, kan du med fordel skrive til os via kontaktformularen eller ringe til os på telefon 31 155 155.

Vi ser frem til at tage imod din henvendelse!

Med venlig hilsen

Team Nem-HR

V2_2022_Line