fbpx

Automatisk refusion

Automatisk refusion

Ring 31 155 155

Få hurtig rådgivning

Voksenlærling

Få hjælp til voksenlærlingetilskud til din voksenlærling. Lad Nem-HR holde styr på alle de vigtige detaljer.

Hos Nem-HR gør vi det nemt for dig, når du skal søge voksenlærlingetilskud for din voksenlærling!

Som arbejdsgiver har du mulighed for at ansætte en voksenlærling til det, der er svarende til mindstelønnen for ufaglærte inden for faget og få løntilskud til den ansatte.

Refusion til voksenlærling

Har din virksomhed en voksenlærling kan det dog være kompliceret og virke uoverkommeligt at søge den refusion din virksomhed er berettiget til. Men bliver den ikke søgt korrekt og rettidigt kan den desværre gå tabt.

Voksenlærling – få overblik og overskud

Ønsker du at få overblik og blot at overlade refusionsanmodningerne for din voksenlærling til nogle andre, er du kommet til det rette sted.

Hos Nem-HR kan vi hjælpe dig ved at lave godkendelsesansøgningen og søge refusionen for dig. Således kan du modtage voksenlærlingetilskuddet automatisk uden at skulle bruge unødig tid og ressourcer i din arbejdstid.

Barsel

Få ro på hele barselsperioden. Lad Nem-HR håndtere jeres barselsrefusion fra start til slut. Vi holder styr på regler og deadlines, så I ikke behøver at bekymre jer om det adminsitrative.

Læs mere

Sygedagpenge

Nem-HR er eksperter i sygedagpenge og systemerne i det offentlige, så du ikke behøver være det. Vi klarer al din kontakt til det offentlige med vores unikke og automatiserede løsning.

Læs mere

NemRefusion & Virk

Det kan være kompliceret og som oftest en meget tidskrævende proces at søge i NemRefusion. Hos Nem-HR kan vi håndtere vi al din kontakt til det offentlige og sørger for hele dit refusionsforløb.

Læs mere

Hvornår kan min virksomhed få tilskud til sin voksenlærling?

En virksomhed kan modtage løntilskud til voksenlærling i de perioder, hvor voksenlærlingen er i praktik i virksomheden. Når voksenlærlingen er på skole, kan du som arbejdsgiver modtage lønrefusion fra AUB. Nærmere information om tilskud til voksenlærling og rater kan variere – hos Nem-HR besvarer vi dine spørgsmål vedrørende lønrefusion til din voksenlærling.

Indberet og få dine penge nu!

De skarpe deadlines for godkendelse og refusion gør det vigtigt, at få styr på hele lærlingeforløbet. Det kan du nemt og hurtigt få via vores kontaktformular, via mail eller på telefon.

Overhold de skarpe deadlines for godkendelse og refusion med Nem-HR

Line Duncan

Er din specialist i voksenlærlingetilskud

Har du spørgsmål, eller andet vi skal tage stilling til, kan du med fordel skrive til os via kontaktformularen eller ringe til os på telefon 31 155 155.

Vi ser frem til at tage imod din henvendelse!

Med venlig hilsen

Team Nem-HR

V2_2022_Line